1. Vahvistus
Sitova sopimus syntyy, kun asiakas hyväksyy nämä ostoehdot ja tilauksensa. Kun tilaus on vastaanotettu, tilausvahvistus tilaustietoineen lähetetään automaattisesti sähköpostilla. Stadium Outlet AB filial i Finland pidättää kuitenkin oikeuden olla toimittamatta tilausta, jos varastosaldo on ollut virheellinen asiakkaan tilauksen yhteydessä. Jos Stadium Outlet AB filial i Finland ei pysty toimittamaan tilausvahvistuksen mukaista tilausta, asiakkaaseen otetaan yhteyttä ja hänelle annetaan mahdollisuus peruuttaa tilaus.

2. Ikäraja
Sivustolla stadiumoutlet.fi noudatetaan 18-vuoden ikärajaa ostamisen yhteydessä.

3.Tuotteet

3:1. Hinnat ja suurin tilaussumma

Kaikki hinnat verkkokaupassa sisältävät ALV:n mutta ei toimituskuluja. Suurin sallittu tilaussumma on 5000 euroa. Stadium Outlet AB filial i Finland pidättää oikeudet kaupan purkuun hintavirheellisissä tilauksissa.

3:2. Stadiumin yhteistyökumppaneiden tuotteet

Jotta voisimme tarjota mahdollisimman laajan valikoiman Stadiumoutlet.fi-sivustolla, jälleenmyymme tuotteita, jotka toimitetaan yhteistyökumppaneiltamme jotka voidaan siten palauttaa vain samalle Stadium Outletin yhteistyökumppanin varastolle. Jos tuote on Stadium Outletin yhteistyökumppanin tuote, se ilmoitetaan aina tuotteen esittelyssä sekä kassalla.

Jos tuote on Stadium Outletin yhteistyökumppanin tuote Stadium Outletin yhteistyökumppaneiden ostoehtoja sovelletaan näiden ostoehtojen lisäksi. Stadium Partnerin täydelliset ehdot: https://www.stadiumoutlet.fi/stadium-partner

4. Maksuvaihtoehdot
Sivustolla stadiumoutlet.fi on useita erilaisia maksutapoja. Ainoastaan lahjakortilla ja Stadium -bonuksilla maksu voidaan yhdistää muihin maksutapoihin.

4:1. Luottokorttimaksu
Hyväksyttävät luottokortit ovat pohjoismaiset VISA- ja Mastercard-kortit. Korttimaksuissa annetaan kortin numero, kortin voimassaoloaika ja CVC-koodi. Stadium.fi käyttää VISAn ja Mastercardin kehittämää 3D-Secure turvastandardia. Kaikki tiedot salataan 256 bitin SSL -salauksella, mikä estää asiaankuulumattomien pääsyn korttitietoihin. Stadium Outlet ei tallenna korttinumeroa suoritetun tapahtuman jälkeen. Lisätietoa sivuston stadiumoutlet.fi turvallisuudesta löydät ostoehtojen kohdasta 15. Tilauksen kokonaissumma varataan välittömästi asiakkaan tililtä, mutta veloitetaan vasta tilauksen toimituksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään seitsemän päivää myöhemmin.

4:2. Stadium-bonus
Sinulla on mahdollisuus maksaa myös jäsenyydellesi kertyneillä bonuksilla. Käytetty bonus vähennetään jäsenyydeltä, kun tilaus on vahvistettu ja läpiviety. Näet käytettävissä olevan bonuksen Omilta sivuiltasi tai kassavaiheessa 2 ollessasi sisäänkirjautuneena.

4:3. Stadium Lasku
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Lasku lähetetään sähköpostilla, kun tilaus lähetetään varastoltamme. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Walley kanssa. Katso osoitteesta (login.walley.se) miten allekirjoitus tehdään. Lasku erääntyy 14 päivän kuluttua. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 3,50 euroa.
Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 17 % (muuttuva). Todellinen korko 12 kuukauden ajalta 1 000 euron ostokselle on 24,0 % (sisältää luottokoron 17 % (muuttuva) ja 3,50 euron laskutusmaksun). Maksettavaa yhteensä 1 120 euroa (kuukausierä 87-99 euroa).

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot Walley Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Ehdot koskien henkilötietojen käyttöä

4:4. Stadium Tili
Tarjoamme mahdollisuuden osamaksulla maksamiseen Stadium Tilin kautta yhteistyössä Walley Bank AB:n kanssa. Kun valitset tämän maksutavan, saat tilaamasi tuotteet kotiisi ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Kaikki Stadium Tiliä käyttäen edellisen kuukauden aikana tehdyt ostot kootaan yhteen tililaskuun ja veloitaan seuraavassa kuussa. Maksu voidaan jakaa 36 kuukauteen. Ensimmäiseen tililaskuun ei lisätä laskutuslisää tai korkokuluja. Maksaaksesi Stadium Tilillä sinun tulee hakea Stadium Tiliä Stadium-myymälässä ja allekirjoittaa luottosopimus Walley Bankin kanssa. Tarkistamme Stadium Tiliä haettaessa hakijan luottokelpoisuuden, mikä joissakin tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Sinun tulee maksaa vähintään kuukauden vähimmäissumma, joka ilmenee tililaskusta. Osamaksun korko on 17% vuodessa (muuttuva) ja tilinhoitomaksu on 3,50€ kuukaudessa. Osamaksun summa on aina 1/36 kokonaissummasta sekä korko ja tilinhoitomaksu, kuitenkin vähintään 5€. Mikäli haluat maksaa kaiken pois, voit aina maksaa tililaskulla ilmoitetun kokonaissaldon. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Löydät Stadium Tilin täydelliset ehdot seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Ehdot koskien henkilötietojen käyttöä

4:5. Lahjakortti
Lahjakorttimaksu sivustolla stadiumoutlet.fi tapahtuu koodien avulla. Stadium Outlet AB filial i Finland:in tai Stadium Oy:n asettamaa lahjakorttia voidaan käyttää maksamiseen sivustolla stadiumoutlet.fi ja stadium.fi. Lahjakortin kääntöpuolella tulee olla koodi raaputusruudun alla. Lahjakorttimaksua voidaan myös käyttää tilauksen osamaksuna ja yhdistää muihin maksuvaihtoehtoihin. Voit käyttää enintään kolmea lahjakorttia yhtä tilausta kohden.

4:6. Verkkopankkimaksu Trustlyn kautta
Trustly on nopea, helppo ja turvallinen maksutapa, jolla voit maksaa ostoksen suoraan omalta tililtä käyttäen Trustlyä. Trustlyn käyttöä varten sinun ei tarvitse erikseen rekisteröityä minnekään, vaan pärjäät omilla pankkitunnuksillasi, olipa pankkisi sitten Nordea, Aktia, Säästöpankki, Handelsbanken, OP, POP-Pankki, Ålandsbanken, S-Pankki, Tapiola, Danske Bank tai mikä tahansa muu, kuluttajille suunnattu tavanomainen suomalainen pankki. Veloitus näkyy heti käytetyn pankin tilillä. Maksun hyväksyttyäasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiin.

5. Toimitustapa ja -kulut
Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi lähetystavan. Lue lisää lähetystavoista, hinnoista ja toimitusajoista täältä. Kun tilauksesi on pakattu ja valmis lähtemään varastoltamme, saat sähköpostitse seurantatunnuksen, jolla voit seurata tilauksesi kulkua.Stadium Outlet AB filial toimittaa ainoastaan Suomen rajojen sisällä, ei kuitenkaan Ahvenanmaalle.

6. Myöhästynyt toimitus – kaupan purkaminen
Mikäli Stadium Outlet AB filial i Finland ei pysty toimittamaan tilattuja tuotteita edellä ilmoitetun toimitusajan kuluessa, sinulla on oikeus purkaa kauppa. Jos tuote on maksettu etukäteen, palautetaan rahat 30 päivän kuluessa. Myöhästyneen toimituksen yhteydessä voidaan ehdottaa uutta toimitusaikaa. Jos et hyväksy sitä, sinulla on oikeus purkaa kauppa.

7. Tilauksen palautus

7:1. Vaihto- ja palautusoikeus
Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet ilman erityistä syytä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Stadium Outlet tarjoaa asiakkaille kuitenkin pidennetyn 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden. Ostot, jotka on tehty 18.11. ja sen jälkeen, tarjoamme pidennetyn vaihto- ja palautusoikeuden 9.1. 2023 asti. Sinulla on oikeus avata pakkaus veloituksetta ja tarkistaa, että tuote toimii. Palautus/ peruutusoikeus ei koske muokattuja tuotteita, esim. suksia ja lumilautoja joihin on asennettu siteet, käytettyjä tuotteita eikä tuotteita joista on poistettu laput.

7:1.1. Kaupan peruuttamisoikeus
Noudatamme kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän kaupan peruuttamisoikeutta. Mikäli haluat käyttää kaupan peruuttamisoikeutta täytyy sinun ilmoittaa päätöksestäsi selkeästi joko sähköpostitse tai kirjeitse 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske muokattuja tuotteita, esim. suksia ja lumilautoja joihin on asennettu siteet, eikä käytettyjä
tuotteita.

Lähetä ilmoituksesi peruuttamispäätöksestä:

Sähköposti: info.fi@stadiumoutlet.fi

Kirje: Stadium Outlet AB filial i Finland - Asiakaspalvelu
Klovinpellontie 1-3
02180 Espoo

Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi maksamme kaikki veloitetut kulusi takaisin. Takaisinmaksu tehdään viipymättä, kuitenkin enintään 14 päivää siitä kun peruuttamisilmoitus kaupan purusta on meille annettu. Sinun tulee palauttaa tuote meille alla olevien vaihtoehtojen mukaisesti viipymättä tai vähintään 14 päivää sen jälkeen, kun olet ilmoittanut päätöksestäsi purkaa kauppa. Asiakas on itse vastuussa mahdollisesta tuotteen arvonalennuksesta, joka aiheutuu muusta kuin käsittelystä, joka on välttämätöntä tuotteen ominaisuuden, toiminnallisuuden ja laadun varmistamiseksi. Palautuksen voi tehdä kolmella eri tavalla, jotka on kuvattu jäljempänä.

7:2 Palautus
Stadiumoutlet.fi -sivustolla tehtyihin tilauksiin tarjoamme erilaisia palautusvaihtoehtoja, joista voit lukea lisää täältä. Tuotteen on oltava käyttämätön alkuperäispakkauksessaan ja kaikki laput paikallaan. Pyydämme sinua pakkaamaan lähetyksesi hyvin. Tuotteen alkuperäiseen pakkaukseen (esim. kenkälaatikko) ei saa kiinnittää teippiä tai liimaa. Suosittelemme palautuksen pakkaamista mm. muovipussiin. Käsittelemme palautuksesi ja palautamme tuotteista maksamasi summan 14 päivän kuluessa siitä, kun palautus on saapunut keskusvarastollemme. Hyvitykset suoritetaan aina samalla maksutavalla, jota on alkuperäisellä tilauksella käytetty.

8. Takaisinmaksu
Stadium Outlet-myymälään tai varastollemme tehdyissä palautuksissa takaisinmaksu tehdään oston yhteydessä käytetylle kortille, jos maksu on suoritettu kortilla. Mikäli maksu on tehty verkkopankin välityksellä, palautetaan summa samalle tilille takaisin jolta alkuperäinen tilaus on maksettu. Jos maksu on suoritettu osittain tai kokonaan lahjakortilla, maksetaan palautus lahjakortilla maksetusta osuudesta lahjakorttina. Toimituksen yhteydessä perittyä toimitusmaksua ei makseta takaisin palautuksen yhteydessä.

Stadium Laskulla maksetut tilaukset hyvitetään suoraan Stadium Laskuun. Voit maksaa vain pitämäsi tuotteiden arvon, laskutuslisän ja mahdolliset toimituskulut alkuperäisellä laskulla. Mikäli palautat koko tilauksen, tulee maksaa toimituskulu sekä laskutusmaksu. Walley ei tule lähettämään uutta laskua, vaan maksat pitämäsi tuotteet aina alkuperäisellä laskulla. Mikäli lasku on jo maksettu palauttaessasi tuotteita, ole yhteydessä Walley rahojen saamiseksi takaisin, sillä maksusopimus on aina asiakkaan ja Walley välinen sopimus. Walley yhteystiedot p. 0931589981, sähköposti: stadium@walley.fi.

8:1. Noutamaton paketti
Suosittelemme, että noudat tilauksesi aina, sillä veloitamme 20 euron maksun, jos se palautuu meille noutamattomana. Maksu veloitetaan sillä edellytyksellä, että Stadium on noudattanut sovittua toimitusaikaa, säilytysaikaa ja ilmoituskäytäntöä (katso näiden ehtojen kohta 5). Varmista siksi, että tilauksen yhteydessä antamasi yhteystiedot ovat oikein. Maksu vähennetään tilauksen arvosta.

Jos Stadium ei täytä jotakin yllä mainituista kriteereistä, maksua ei peritä.

9. Reklamaatio

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai rikki tulee sinun reklamoida se mahdollisimman pian lähimmässä Stadium Outlet-myymälässä tai osoitteessa stadiumoutlet.fi/online-return. Stadium maksaa palautuskulut. Ota lähetystunnus aina talteen, sillä Stadium ei vastaa palautuksen kuljetusriskistä. Hyväksytystä reklamaatiosta tehdään rahojenpalautus samalla maksutavalla jota käytit ostohetkellä.

10. Kuljetusvauriot – virhe tuotteessa
Mahdollisista toimitusvaurioista on reklamoitava meille seitsemän päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

11. Lunastamattomat tuotteet
Tuotteita säilytetään toimipisteessä 7-14 päivää riippuen toimipisteestä, jonka jälkeen ne palautetaan. Takaisinmaksu tapahtuu automaattisesti samalle maksutavalle, jota on käytetty tilauksella alunperin.

12. Tarjousten voimassaolo
Tarjoukset ovat aina voimassa niin kauan kuin varastoa riittää, ellei toisin mainita.

13. Turvallisuus
Stadiumoutlet.fi käyttää SSL:ää (Secure Socket Layer), joka on salausprotokolla tiedon turvalliseen siirtämiseen. SSL:n on kehittänyt Netscape Communications. SSL käyttää digitaalista sertifikaattia tiedonsiirron lähettäjän, vastaanottajan tai sekä lähettäjän että vastaanottajan tarkistamiseen. Sivustolla stadiumoutlet.fi sertifikaatin asettajana käytetään Verisignia. Sertifikaatti on tyyppiä Secure Site Pro with EV, joka antaa korkeimman mahdollisen salauksen Microsoftin yms. selaimiin. Secure Site Pro with EV -sertifikaatti käyttää 256 bitin salausta ja mahdollistaa siten nykyaikaisten selaimien uusimpien toimintojen käytön. Tästä esimerkki on "vihreä" osoitekenttä, joka osoittaa viestinnän olevan turvallista. Stadium Outlet AB filial i Finland:in maksunvälittäjänä toimii DIBS Payment Service AB.

14. Henkilötiedot
Käsittelemme luovuttamiasi henkilötietoja varovaisuudella ja henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Voit lukea lisää tietosuojakäytännöstämme täältä.

15. Yhteystiedot
Vastaamme yhteydenottoihin sähköpostitse 48 tunnin kuluessa (arkipäivisin) osoitteessa info.fi@stadiumoutlet.fi tai puhelimitse 075 325 2201.

16. Riitaisuudet
Stadium Outlet AB filial i Finland noudattaa mahdollisissa riitatapauksissa Kuluttajaviraston suosituksia.

17. Force Majeure
Stadium Outlet AB filial i Finland vapautuu velvollisuudesta noudattaa osaansa sopimuksesta ja maksaa vahingonkorvauksia, jos Stadium Outlet AB filial i Finland:in velvoitteita ei pystytä toteuttamaan lainkaan tai pystytään toteuttamaan ainoastaan epätavallisin korkein kustannuksin sodan, mellakan, saarron, tulipalon, räjähdyksen tai sellaisen viranomaistoimenpiteen vuoksi, jota Stadium Outlet AB filial i Finland ei ole voinut ennakoida. Stadium Outlet AB filial i Finland ei vastaa vahingosta, joka johtuu lainmääräyksestä, viranomaistoimenpiteestä, sotatapahtumasta, lakosta, saarrosta, boikotista, työsulusta tai muusta vastaavasta olosuhteesta. Lakkoa, saartoa, boikottia ja työsulkua koskeva varaus on voimassa myös silloin, kun Stadium Outlet AB filial i Finland on kyseisen konfliktitoimenpiteen kohteena tai ryhtyy itse kyseiseen toimenpiteeseen. Stadium Outlet AB filial i Finland ei ole myöskään muissa tapauksissa velvollinen korvaamaan vahinkoja, joita syntyy Stadium Outlet AB filial i Finland:in noudattaessa normaalia varovaisuutta. Stadium Outlet AB filial i Finland ei vastaa missään tapauksissa välillisistä vahingoista.