Part of Stadium Group

OSTOEHDOT VERKKOKAUPASSA STADIUMOUTLET.FI

(21.12.2018)

1. Vahvistus

Sitova sopimus syntyy, kun asiakas hyväksyy nämä ostoehdot ja tilauksensa. Kun tilaus on vastaanotettu, tilausvahvistus tilaustietoineen lähetetään automaattisesti sähköpostilla. Stadium Outlet AB pidättää kuitenkin oikeuden olla toimittamatta tilausta, jos varastosaldo on ollut virheellinen asiakkaan tilauksen yhteydessä. Jos Stadium Outlet AB ei pysty toimittamaan tilausvahvistuksen mukaista tilausta, asiakkaaseen otetaan yhteyttä ja hänelle annetaan mahdollisuus peruuttaa tilaus.

2. Ikäraja

Sivustolla stadiumoutlet.fi noudatetaan 18-vuoden ikärajaa ostamisen yhteydessä.

3. Hinnat ja suurin tilaussumma

Kaikki hinnat verkkokaupassa sisältävät ALV:n mutta ei toimituskuluja. Suurin sallittu tilaussumma on 15 000 euroa. Stadium Outlet AB pidättää oikeudet kaupan purkuun hintavirheellisissä tilauksissa.

4. Maksuvaihtoehdot

Sivustolla stadiumoutlet.fi on useita erilaisia maksutapoja. Tilaaminen sivustolla stadiumoutlet.fi on mahdollista ainoastaan yksityishenkilöille.

Vaihtoehto 1. Verkkopankkimaksu
Voit maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Nordea, Danske Bank, Aktia, OP-pankki ja S-Pankki. Maksun yhteydessä siirryt oman pankkisi sivuille, jossa kirjaudut sisään omilla pankkitunnuksillasi.

Vaihtoehto 2. Stadium Lasku
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Lasku erääntyy 14 päivän kuluttua. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 3,50 euroa.

Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 17 % (muuttuva). Todellinen korko 12 kuukauden ajalta 1 000 euron ostokselle on 24,0 % (sisältää luottokoron 17 % (muuttuva) ja 3,50 euron laskutusmaksun). Maksettavaa yhteensä 1 120 euroa (kuukausierä 87-99 euroa).

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Ehdot koskien henkilötietojen käyttöä

Vaihtoehto 3. Luottokorttimaksu
Hyväksyttävät luottokortit ovat pohjoismaiset VISA- ja Mastercard-kortit. Korttimaksuissa annetaan kortin numero, kortin voimassaoloaika ja CVC-koodi. Stadium.fi käyttää VISAn ja Mastercardin kehittämää 3D-Secureturvastandardia. Kaikki tiedot salataan 128 bitin SSL -salauksella, mikä estää asiaankuulumattomien pääsyn korttitietoihin. Stadium ei tallenna korttinumeroa suoritetun tapahtuman jälkeen. Lisätietoa sivuston stadium.fi turvallisuudesta löydät ostoehtojen kohdasta 13. Tilauksen kokonaissumma varataan välittömästi asiakkaan tililtä, mutta veloitetaan vasta tilauksen toimituksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään kolme päivää myöhemmin.

Vaihtoehto 4. Stadium-bonus
Sinulla on mahdollisuus maksaa myös jäsenyydellesi kertyneillä bonuksilla. Käytetty bonus vähennetään jäsenyydeltä, kun tilaus on vahvistettu ja läpiviety. Näet käytettävissä olevan bonuksen Omilta sivuiltasi tai kassavaiheessa 2 ollessasi sisäänkirjautuneena. Näkyvä bonus on koko kotitalouden yhteinen, mikäli useampi jäsenyys on rinnastettu samaan kotitalouteen.

5. Toimitustapa ja -kulut

Stadium Outlet AB toimittaa ainoastaan Suomen rajojen sisällä, ei kuitenkaan Ahvenanmaalle.

Paketti toimitetaan Matkahuollon noutopisteeseen. Tilaajalle lähetetään tekstiviesti, kun paketti on noudettavissa Matkahuollon noutopisteestä. Lähetystä noudettaessa tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus ja tekstiviestilähetys. Toimitusmaksu Matkahuollon toimipisteeseen on 4,90€. Lähetystä voi seurata seurantatunnuksen avulla osoitteessa www.postnord.se tai www.matkahuolto.fi.

6. Toimitusaika

Toimitamme tilauksen 2-7 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, Lapin lääniin 4-10 arkipäivässä. Jos jokin tuote on niin sanottu tilaustuote (ilmoitettu tuotteen yhteydessä olevassa tuotetietotekstissä), kestää toimitus noin 10 arkipäivää. Pitkien pyhien aikana toimitus voi kestää jonkin verran kauemmin.

7. Toimituksen tila

Kun kirjaudut Omalle sivulle ja Ostoihin sivustolla stadiumoutlet.fi, voit nähdä tilauksen tiedot ja tilan sekä seurata paketin kulkua. Paketin kulkua voi seurata myös linkistä, jonka saat sähköpostilla paketin lähdettyä varastoltamme.

8. Myöhästynyt toimitus – kaupan purkaminen

Mikäli Stadium Outlet ei pysty toimittamaan tilattuja tuotteita edellä ilmoitetun toimitusajan kuluessa, sinulla on oikeus purkaa kauppa. Jos tuote on maksettu etukäteen, palautetaan rahat 30 päivän kuluessa. Myöhästyneen toimituksen yhteydessä voidaan ehdottaa uutta toimitusaikaa. Jos et hyväksy sitä, sinulla on oikeus purkaa kauppa.

9. Tilauksen palautus - peruuttamisoikeus

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet ilman erityistä syytä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Stadium Outletilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Sinulla on oikeus avata pakkaus veloituksetta ja tarkistaa, että tuote toimii. Palautuksen voi tehdä kahdella eri tavalla, jotka on kuvattu jäljempänä

Vaihtoehto 1. Palautus Matkahuollon toimipisteessä
Postitse tehtävän palautuksen yhteydessä käytetään etukäteen maksettua palautusrahtikirjaa, ja pakettiin liitetään täytetty palautuslomake. Nämä löytyvät toimitetusta lähetyksestä. Jos ne puuttuvat tai olet hukannut ne, ota yhteyttä Stadiumin asiakastukeen, niin lähetämme uudet. Jos palautat koko tilauksesi tai osan siitä, maksamme takaisin palautetun tuotteen summan. Paketti tulee pakata hyvin. Postitse tehtävissä palautuksissa saatu summa maksetaan takaisin asiakkaan ilmoittamaan tilinumeroon, tai oston yhteydessä käytetylle kortille, jos maksu on suoritettu kortilla.

Vaihtoehto 2. Palautus Stadium Outlet -myymälässä
Sivustolta stadiumoutlet.fi ostetut tuotteet voi palauttaa tai vaihtaa missä tahansa Stadium Outlet -myymälässä. Palautus tai vaihto Stadium Outlet -myymälässä on maksutonta. Tuote voidaan vaihtaa, mikäli tuotetta on kyseisessä myymälässä, tuote on käyttämätön ja se palautetaan alkuperäispakkauksessa. Palautukseen Stadium-myymälässä tarvitaan verkkokuitti. Myymälässä tehtävissä palautuksissa saatu summa maksetaan takaisin oston yhteydessä käytetylle kortille, jos maksu on suoritettu kortilla. Takaisinmaksua ei suoriteta käteisellä. Jos maksu on suoritettu osittain tai kokonaan lahjakortilla, maksetaan palautus lahjakorttina.

Takaisinmaksu Stadium Laskulla maksettuissa tilauksissa
Takaisinmaksu suoritetaan samalla tavalla kuin millä tilaus on maksettu, myös Stadium Laskulla maksetut tilaukset hyvitetään suoraan Stadium Laskuun, ja voit maksaa vain pitämäsi tuotteiden arvon alkuperäisellä laskulla. Mikäli palautat koko tilauksen, voit jättää koko laskun maksamatta. Collector Bank ei tule lähettämään uutta laskua, vaan maksat pitämäsi tuotteet aina alkuperäisellä laskulla. Mikäli lasku on jo maksettu palauttaessasi tuotteita, ole yhteydessä Collectoriin rahojen saamiseksi takaisin, sillä maksusopimus on aina asiakkaan ja Collectorin välinen sopimus. Collectorin yhteystiedot p. 0931589981, sähköposti: stadium@collectorbank.fi.

10. Reklamaatio

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai rikki tulee sinun reklamoida se mahdollisimman pian lähimmässä Stadium Outlet-myymälässä tai lähettämällä tuote takaisin varastolle. Tuote tulee pakata hyvin, ja täytetty reklamaatiolomake täytyy aina liittää mukaan. Lomakkeen voi myös tilata osoitteesta info.fi@stadiumoutlet.fi. Stadium maksaa palautuskulut. Ota lähetystunnus aina talteen, sillä Stadium ei vastaa palautuksen kuljetusriskistä.

11. Kuljetusvauriot – virhe tuotteessa

Mahdollisissa toimitusvahingoissa palautetaan tilaus Stadiumille seitsemän päivän sisällä vastaanottohetkestä. Täytetty reklamaatiolomake täytyy aina liittää mukaan. Lomakkeen voi myös tilata osoitteesta info.fi@stadiumoutlet.fi. Stadium maksaa palautuskulut.

12. Lunastamattomat tuotteet

Tuotteita säilytetään Postnordin toimipisteessä 14 päivää, jonka jälkeen ne palautetaan keskusvarastollemme. Myös maksetut tuotteet palautetaan. Jos etukäteen maksettuja tuotteita on palautettu, asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Stadiumin asiakastukeen uuden toimituksen tai rahojen palautuksen osalta.

13. Tarjousten voimassaolo

Tarjoukset ovat aina voimassa niin kauan kuin varastoa riittää, ellei toisin mainita.


14. Turvallisuus

Stadiumoutlet.fi käyttää SSL:ää (Secure Socket Layer), joka on salausprotokolla tiedon turvalliseen siirtämiseen. SSL:n on kehittänyt Netscape Communications. SSL käyttää digitaalista sertifikaattia tiedonsiirron lähettäjän, vastaanottajan tai sekä lähettäjän että vastaanottajan tarkistamiseen. Sivustolla stadiumoutlet.fi sertifikaatin asettajana käytetään Verisignia. Sertifikaatti on tyyppiä Secure Site Pro with EV, joka antaa korkeimman mahdollisen salauksen Microsoftin yms. selaimiin. Secure Site Pro with EV -sertifikaatti käyttää 256 bitin salausta ja mahdollistaa siten nykyaikaisten selaimien uusimpien toimintojen käytön. Tästä esimerkki on "vihreä" osoitekenttä, joka osoittaa viestinnän olevan turvallista. Stadium Outlet AB:n maksunvälittäjänä toimii DIBS Payment Service AB.


15. Henkilötiedot

Käsittelemme luovuttamiasi henkilötietoja varovaisuudella ja henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Voit lukea lisää käsittelystä Rekisteriselosteestamme osoitteessa: http://www.stadium.fi/cms/stadium-member-rekisteriseloste


16. Yhteystiedot

Vastaamme yhteydenottoihin sähköpostitse 48 tunnin kuluessa (arkipäivisin) osoitteessa info.fi@stadiumoutlet.fi tai puhelimitse 075 325 2201.


17. Riitaisuudet

Stadium noudattaa mahdollisissa riitatapauksissa Kuluttajaviraston suosituksia.


18. Force Majeure

Stadium Outlet AB vapautuu velvollisuudesta noudattaa osaansa sopimuksesta ja maksaa vahingonkorvauksia, jos Stadiumin velvoitteita ei pystytä toteuttamaan lainkaan tai pystytään toteuttamaan ainoastaan epätavallisin korkein kustannuksin sodan, mellakan, saarron, tulipalon, räjähdyksen tai sellaisen viranomaistoimenpiteen vuoksi, jota Stadium Outlet ei ole voinut ennakoida. Stadium Outlet AB ei vastaa vahingosta, joka johtuu lainmääräyksestä, viranomaistoimenpiteestä, sotatapahtumasta, lakosta, saarrosta, boikotista, työsulusta tai muusta vastaavasta olosuhteesta. Lakkoa, saartoa, boikottia ja työsulkua koskeva varaus on voimassa myös silloin, kun Stadium Outlet AB on kyseisen konfliktitoimenpiteen kohteena tai ryhtyy itse kyseiseen toimenpiteeseen. Stadium Outlet AB ei ole myöskään muissa tapauksissa velvollinen korvaamaan vahinkoja, joita syntyy Stadium Outlet AB:n noudattaessa normaalia varovaisuutta. Stadium Outlet AB ei vastaa missään tapauksissa välillisistä vahingoista.