Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet ilman erityistä syytä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Stadium Outlet tarjoaa asiakkaille kuitenkin pidennetyn 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Sinulla on oikeus avata pakkaus veloituksetta ja tarkistaa, että tuote toimii. Peruutusoikeus ei koske muokattuja tuotteita, esim. suksia ja lumilautoja joihin on asennettu siteet, käytettyjä tuotteita eikä tuotteista joista on otettu laput pois.

Riippumatta siitä, minkä palautuspaikan tai kuljetusmenetelmän olet valinnut, rekisteröi palautuksesi helposti ja sujuvasti TÄSTÄ. Palautusvaihtoehdot ja ohjeet löydät alla olevasta 3 yksinkertaisesta vaiheesta.

Rekisteröi palautus

Palautus toimipisteisiin


1. Rekisteröi palautuksesi TÄSTÄ. Saat palautuskoodin tekstiviestitse.

2. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti. Vie paketti kuljetettavaksi toimipisteeseen ja näytä palautuskoodi. Tämä vaihtoehto ei vaadi palautustarraa tai palautuslomaketta.3. Takaisinmaksu tapahtuu 14 arkipäivän kuluessa samalla maksutavalla jolla tilaus on maksettu, kun varastomme on vastaanottanut palautuksen.


Palautus myymälään


1. Rekisteröi palautuksesi TÄSTÄ. Saat tekstiviestitse palautuskuitin.

2. Vie palautuksesi valinnaiseen Stadium Outlet- myymälään ja näytä tekstiviestitse saamaasi palautuskuittia kassalla.

3. Takaisinmaksu suoritetaan myymälässä samalla maksutavalla jolla tilaus on maksettu.


Vaihto

Voit vaihtaa tuotteesi missä tahansa Stadium Outlet-myymälässä verkkokuittia vastaan. Palauttaessasi tuotteen keskusvarastollemme on vaihdettava tuote tilattava uudelleen.

Takaisinmaksu

Stadium myymälään tai varastollemme tehdyissä palautuksissa takaisinmaksu tehdään oston yhteydessä käytetylle kortille (pankki/luotto), jos maksu on suoritettu kortilla. Jos maksu on tehty verkkopankkiyhteydellä, palautetaan summa myymälässä tilillenne, varasto palautuksissa takaisinmaksu tapahtuu automaattisesti samalle tilille, jota on käytetty tilausta maksaessa. Mahdollisia toimituskuluja ei palauteta takaisinmaksun yhteydessä. Jos maksu on suoritettu osittain tai kokonaan lahjakortilla tai bonuksilla, maksetaan palautus lahjakortilla maksetusta osuudesta uutena lahjakorttina ja mahdollinen bonus palautetaan jäsenyydellesi.

Stadium Laskulla maksetut tilaukset hyvitetään suoraan Stadium laskulle. Voit maksaa vain pitämäsi tuotteiden arvon, laskutuslisän ja mahdolliset toimituskulut alkuperäisellä laskulla. Mikäli palautat koko tilauksen, tulee maksaa toimituskulu sekä laskutusmaksu. Walley ei tule lähettämään uutta laskua, vaan maksat pitämäsi tuotteet aina alkuperäisellä laskulla. Mikäli lasku on jo maksettu palauttaessasi tuotteita, ole yhteydessä Walleyhin rahojen saamiseksi takaisin, sillä maksusopimus on aina asiakkaan ja Walleyn välinen sopimus. Walleyn yhteystiedot p. 0931589981, sähköposti: stadium@walley.fi..

Reklamaatio

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai rikki tulee sinun reklamoida se mahdollisimman pian virheen huomattuasi. Ota lähetystunnus aina talteen, sillä Stadium Outlet ei vastaa palautuksen kuljetusriskistä. Hyväksytystä reklamaatiosta rahojenpalautus tehdään samalla maksutavalla jota käytit ostohetkellä. Katso alta, kuinka sinun tulee toimia reklamaation kanssa.

Voit tehdä reklamaatioilmoituksen helposti ja kätevästi rekisteröitymällä sen TÄSTÄ. Huomioithan, että käsittelemme ilmoitukset 5 arkipäivä sisällä. Jos haluat mieluummin tehdä reklamaation jossakin Stadium Outlet -myymälästämme, voit tulla tuotteen ja ostotodistuksen kanssa myymälään.

Kaupan peruuttamisoikeus

Noudatamme kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän kaupan peruuttamisoikeutta. Mikäli haluat käyttää kaupan peruuttamisoikeutta täytyy sinun ilmoittaa päätöksestäsi selkeästi joko sähköpostitse tai kirjeitse 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske muokattuja tuotteita, esim. suksia ja lumilautoja joihin on asennettu siteet.

Lähetä ilmoituksesi peruuttamispäätöksestä:

Sähköposti: info.fi@stadiumoutlet.fi

Kirje:

Stadium Outlet Oy - Asiakaspalvelu
Klovinpellontie 1-3
02180 Espoo

Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi maksamme kaikki veloitetut kulusi takaisin. Takaisinmaksu tehdään viipymättä, kuitenkin enintään 14 päivää siitä kun peruuttamisilmoitus kaupan purusta on meille annettu. Sinun tulee palauttaa tuote meille alla olevien vaihtoehtojen mukaisesti viipymättä tai vähintään 14 päivää sen jälkeen, kun olet ilmoittanut päätöksestäsi purkaa kauppa. Asiakas on itse vastuussa mahdollisesta tuotteen arvonalennuksesta, joka aiheutuu muusta kuin käsittelystä, joka on välttämätöntä tuotteen ominaisuuden, toiminnallisuuden ja laadun varmistamiseksi.


Stadium Partner

Partner - Palautus
Tarjoamme 30 päivän avoimen kaupan Stadium-kumppaneidemme toimittamiin tuotteisiin. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, lappujen tulee olla paikoillaan ja alkuperäiset laatikot on oltava ehjät. Tuotteen alkuperäispakkaus (esim. kenkälaatikko) on osa myytävää tuotetta, joten huomioithan, että tuotteen alkuperäispakkaukseen ei saa liimata mitään, jotta palautusoikeus ei raukea. Muistathan pakata tuotteet huolellisesti. Jokaisen Stadium Outletin yhteistyökumppanilta toimitetun paketin mukana tulee palautustarra.

Postitoimipisteeseen toimitettujen pakettien palauttamisesta veloitetaan 4,90€ palautuskulut.

Kotiinkuljetuksella toimitetuista isoista paketeista veloitetaan 11,90€ (isot paketit, joiden pituus on yli 120cm, ympärysmitta enintään 300cm ja enintään 35kg) palautuskulut.

Suurien pakettien (ympärysmitta yli 300cm ja/tai 35kg) palautuksesta veloitetaan 70-200€ palautuskulut.

Noutamattomasta tilauksesta pidätämme oikeuden periä teiltä palautuskulun 4,90€.

Jos haluat tarkan palautushinnan paketillesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme alla olevien ohjeiden mukaan. Jos sinulla ei ole lähetystarraa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelinnumerolla 0753 252 200 tai sähköpostilla info.fi@stadiumoutlet.fi.

Partner - Vaihto
Stadium-kumppaneillamme ei ole vaihtomahdollisuutta. Jos haluat erivärisen tai -kokoisen tuotteen, sinun on palautettava se yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja tehtävä sitten uusi tilaus Stadiumoutlet.fi-sivustolla.

Partner - Reklamaatio
Reklamaation voitte tehdä sähköpostitse osoitteeseen info.fi@stadiumoutlet.fi. Viestissä pitää lukea selkeästi miten tuote on mennyt rikki sekä viestiin pitää liittää kuvia rikkimenneestä kohdasta, jotta voimme tehdä päätöksen reklamaatiosta tämän perusteella.

Hyväksytystä reklamaatiosta tehdään rahojenpalautus samalla maksutavalla jota käytit ostohetkellä.

Kaikki riidat on ratkaistava joko Suomen kuluttajariitalautakunnan tai Euroopan komission online-riitojenratkaisumenettelyn (EU ODR) avulla.

Suomen kuluttajariitalautakunta: https://www.kuluttajariita.fi/fi/
Kuluttajariitalautakunta
Hämeentie 3
PL 3066
00531 HELSINKI

EU ODR: https://ec.europa.eu/odr