Juuri nyt – Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille*

Juuri nyt – Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille* Lue lisää
Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet ilman erityistä syytä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Stadium Outletilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Sinulla on oikeus avata pakkaus veloituksetta ja tarkistaa, että tuote toimii. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske muokattuja tuotteita, esim. suksia ja lumilautoja joihin on asennettu siteet, eikä käytettyjä tuotteita.

Palautus Stadium Outlet-myymälässä (ei Stadium)
Sivustolta stadiumoutlet.fi ostetut tuotteet voi palauttaa tai vaihtaa missä tahansa Stadium Outlet -myymälässä. Palautus tai vaihto Stadium Outlet -myymälässä on maksutonta. Tuote voidaan vaihtaa, mikäli tuotetta on kyseisessä myymälässä, tuote on käyttämätön ja se palautetaan alkuperäispakkauksessa. Palautukseen Stadium Outlet -myymälässä tarvitaan sähköpostitse saamasi digitaalinen verkkotilauskuitti, joko tulostettuna tai näyttämällä digitaalinen kuitti matkapuhelimellasi.

Palautus Postnordin/Matkahuollon toimipisteessä
Varastollemme tehtävät palautukset lähetetään samasta Postnordin/Matkahuollon toimipisteestä, josta paketti on noudettu. Varastolle tehtävän palautuksen yhteydessä käytetään etukäteen maksettua palautusrahtikirjaa, ja pakettiin liitetään täytetty palautuslomake. Nämä löytyvät toimitetusta lähetyksestä. Jos ne puuttuvat tai olet hukannut ne, ota yhteyttä Stadiumin asiakastukeen, niin lähetämme uudet. Palautuslomakkeen voit tulostaa myös täältä. Paketti tulee pakata hyvin. Tuotteen alkuperäispakkaus (esim. kenkälaatikko) on osa myytävää tuotetta, joten huomioithan, että tuotteen alkuperäispakkaukseen ei saa liimata mitään, jotta palautusoikeus ei raukea.


Kotiin toimitetun tilauksen palautus
Kun haluat palauttaa kotiin toimitettuja tuotteita, ota yhteyttä Stadiumin asiakastukeen numerossa 075-325 2200 tai sähköpostitse info.fi@stadium.fi.


Takaisinmaksu

Stadium Outlet-myymälään tai varastollemme tehdyissä palautuksissa takaisinmaksu tehdään oston yhteydessä käytetylle kortille, jos maksu on suoritettu kortilla. Mikäli maksu on tehty verkkopankin välityksellä, palautetaan summa samalle tilille takaisin jolta alkuperäinen tilaus on maksettu. Jos maksu on suoritettu osittain tai kokonaan lahjakortilla, maksetaan palautus lahjakortilla maksetusta osuudesta lahjakorttina. Toimituksen yhteydessä perittyä toimitusmaksua ei makseta takaisin palautuksen yhteydessä.

Stadium Laskulla maksetut tilaukset hyvitetään suoraan Stadium Laskuun. Voit maksaa vain pitämäsi tuotteiden arvon, laskutuslisän ja mahdolliset toimituskulut alkuperäisellä laskulla. Mikäli palautat koko tilauksen, tulee maksaa toimituskulu sekä laskutusmaksu. Collector Bank ei tule lähettämään uutta laskua, vaan maksat pitämäsi tuotteet aina alkuperäisellä laskulla. Mikäli lasku on jo maksettu palauttaessasi tuotteita, ole yhteydessä Collectoriin rahojen saamiseksi takaisin, sillä maksusopimus on aina asiakkaan ja Collectorin välinen sopimus. Collectorin yhteystiedot p. 0931589981, sähköposti: stadium@collectorbank.fi.


Reklamaatio
Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai rikki tulee sinun reklamoida se mahdollisimman pian lähimmässä Stadium Outlet-myymälässä tai lähettämällä tuote takaisin varastolle. Täytetty reklamaatiolomake täytyy aina liittää mukaan. Lomakkeen voi myös tilata osoitteesta info.fi@stadiumoutlet.fi. Stadium maksaa palautuskulut. Ota lähetystunnus aina talteen, sillä Stadium ei vastaa palautuksen kuljetusriskistä. Hyväksytystä reklamaatiosta tehdään rahojenpalautus samalla maksutavalla jota käytit ostohetkellä.


Kaupan peruuttamisoikeus
Noudatamme kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän kaupan peruuttamisoikeutta. Mikäli haluat käyttää kaupan peruuttamisoikeutta täytyy sinun ilmoittaa päätöksestäsi selkeästi joko sähköpostitse tai kirjeitse 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske muokattuja tuotteita, esim. suksia ja lumilautoja joihin on asennettu siteet, eikä käytettyjä
tuotteita.

Lähetä ilmoituksesi peruuttamispäätöksestä:

Sähköposti: info.fi@stadiumoutlet.fi

Kirje: Stadium Outlet - Asiakaspalvelu
Sinimäentie 8
02630 Espoo

Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi maksamme kaikki veloitetut kulusi takaisin. Takaisinmaksu tehdään viipymättä, kuitenkin enintään 14 päivää siitä kun peruuttamisilmoitus kaupan purusta on meille annettu. Sinun tulee palauttaa tuote meille alla olevien vaihtoehtojen mukaisesti viipymättä tai vähintään 14 päivää sen jälkeen, kun olet ilmoittanut päätöksestäsi purkaa kauppa. Asiakas on itse vastuussa mahdollisesta tuotteen arvonalennuksesta, joka aiheutuu muusta kuin käsittelystä, joka on välttämätöntä tuotteen ominaisuuden, toiminnallisuuden ja laadun varmistamiseksi. Palautuksen voi tehdä kolmella eri tavalla, jotka on kuvattu jäljempänä.