Arvostelukäytäntö


Tuotearvosanat ja arvostelut ovat Stadium Outletista tärkeitä työkaluja asiakkaiden informoimiseksi ja opastamiseksi hyviin ostoksiin. Stadium Outletista on tärkeää tuoda esille läpinäkyviä ja asiaankuuluvia tuotearvosanoja ja arvosteluja tuotteistamme.

Lähetetyt arviot julkaistaan yleensä verkkosivuillamme 2–4 työpäivän kuluessa niiden lähettämisestä. Stadium pidättää oikeuden olla julkaisematta tuotearvosanoja ja arvosteluja tai poistaa ne jäljempänä kuvatun mukaisesti.

Stadium hyväksyy vain sellaiset tuotearvosanat ja arvostelut, jotka on kirjoittanut tuotetta itse käyttänyt tai tuotteen ostanut kuluttaja ja jotka koskevat ainoastaan tuotetta. Stadium ei hyväksy manipuloituja tuotearvosanoja tai arvosteluja eikä arvioita, jotka ovat asiaankuulumattomia tai sisältävät lausuntoja, jotka ovat rikollisia, Stadiumin eettisten periaatteiden vastaisia tai alan hyvien arviointikäytäntöjen vastaisia. Kaikista manipulointiepäilyistä voi ilmoittaa osoitteeseen info.fi@stadiumoutlet.fija ne tutkitaan. Julkaisemme kaikki asiaankuuluvat tuotearvosanat ja arvostelut arvosanasta riippumatta emmekä tee eroa sellaisten tuotearvosanojen tai arvosteluiden välillä, joiden voidaan katsoa antavan positiivisen tai negatiivisen kuvan tuotteistamme.

Varmistaaksemme, että tuotearvosanoja ja arvosteluja lähettävät ainoastaan kuluttajat, jotka ovat itse käyttäneet tuotetta tai ostaneet tuotteen, lähetämme tuotearvosanoja ja arvosteluja koskevat kyselyt ainoastaan asiakkaille, jotka ovat ostaneet tuotteen verkosta. Stadiumin työntekijät saattavat lähettää tuotearvosanoja ja arvosteluja, mutta vain siinä tapauksessa, että työntekijä on ostanut tuotteen omasta aloitteestaan Stadiumilta kuluttajana ja lähettänyt arvostelun tai tuotearvosanan kyseisestä tuotteesta oman päätöksensä mukaan.

Keräämme tiettyjen tuotteiden arvioita laadukkailta kolmansien osapuolten sivustoilta, kuten nike.com ja adidas.com, ja julkaisemme ne Stadium-sivustoillamme. Tarkoituksena on tarjota kuluttajille enemmän arvosteluja. Lisäksi pystymme siten tarjoamaan asianmukaista arviointitietoa useammista valikoimamme tuotteista.

Kaikissa Stadiumin arviointipalveluissa käytetään riippumatonta kolmannen osapuolen toimittajaa, TestFreaks AB:tä. TestFreaks AB huolehtii teknologiasta, moderoinnista ja arviointitiedon laadunvarmistuksesta sekä varmistaa, ettei sitä manipuloida tai suodateta millään tavalla. Arviointipalvelun on tarkoitus antaa mahdollisimman oikeudenmukainen, asianmukainen ja läpinäkyvä kuva tuotteista.

Lähettämällä Stadium Outletista tuotearvosanan tai arvostelun mahdolliset kuvat mukaan lukien (joiden on oltava omiasi) annat meille oikeudet käyttää maksutta sisältöä, sekä arviota että mahdollista kuvaa, kopioida ja kääntää sen sekä käyttää sitä markkinointitarkoituksiin.

Käytämme tuotearvosanoja ja arvosteluja jatkuvasti tuotevalikoimamme ja palvelujemme parantamiseen. Koska kehitämme tuotteitamme ja muutamme valikoimaamme ajan myötä, voimme joutua poistamaan tuotearvosanoja ja arvosteluja, jotka eivät enää ole oikeita tai asianmukaisia, kun tuotteita on muutettu, poistettu valikoimastamme tai korvattu muilla tuotteilla. Jos sinulla on kysyttävää tuotearvosanoista ja arvosteluista, ota yhteyttä osoitteeseen info.fi@stadiumoutlet.fi.