Toimitus


Stadium Outlet AB toimittaa ainoastaan Suomen rajojen sisällä, ei kuitenkaan Ahvenanmaalle.
Saat sähköpostilla tiedon, kun paketti lähetetään varastoltamme. Sähköpostissa olevan linkin/lähetystunnuksen avulla voit seurata, milloin paketti on noudettavissa toimipaikasta tai toimitetaan kotiisi.

Stadium Outletin yleiset toimitusehdot eivät koske Stadium Partners -tuotteita. Katso Stadium Partnerin ehdot klikkaamalla tästä.PostNord Palvelupiste (MyPack Collect)

• Toimitus PostNordin toimipisteeseen
Toimitus 2-4 arkipäivää, pohjoinen Suomi 2-6 arkipäivää
Toimitusmaksu 4,90€. Yli 99€ tilauksissa toimitus ilmainen

Paketti toimitetaan Postnordin noutopisteeseen. Tilaajalle lähetetään tekstiviesti, kun paketti on noudettavissa Postnordin noutopisteestä. Lähetystä noudettaessa tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus ja tekstiviestilähetys. Toimitusmaksu Postnordin toimipisteeseen on 4,90€. Vähintään99€ tilauksissa toimitus on ilmainen.

PostNord Pakettiautomaatti (MyPack Collect)

• Toimitus PostNordin toimipisteeseen
Toimitus 2-4 arkipäivää, pohjoinen Suomi 2-6 arkipäivää
• Toimitusmaksu 4,90€. Yli 99€ tilauksissa toimitus ilmainen

Pakettisi toimitetaan PostNordin pakettiautomaattiin. Saat tulevasta toimituksesta ilmoituksen sovelluksella, tekstiviestillä tai sähköpostitse, kun paketti on noudettavissa PostNordin pakettiautomaatista. Toimitusmaksu Postnordin toimipisteeseen on 4,90€. Vähintään 99€ tilauksissa toimitus on ilmainen.

PostNord Kotiinkuljetus (MyPack Home)

• Kotiinkuljetus arkisin klo 8-21
Toimitus 2-4 arkipäivää, pohjoinen Suomi 2-6 arkipäivää
• Toimitusmaksu 14,90€

Toimitus tilausvaiheessa annettuun osoitteeseen arkisin klo 8-21. Saat lähetysilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostitse päivää ennen toimitusta. Lähetysilmoituksessa olevan linkin kautta voit muuttaa toimitusaikaa tai antaa valtakirjan lähetyksesi toimittamisesta ilman allekirjoitusta. Toimitusmaksu on 14,90€. Mikäli et ole paikanpäällä tavaran toimitushetkellä ota yhteyttä PostNordin asiakaspalveluun sopiaksesi uudesta toimituksesta. Uuden toimituksen kustannuksista sovit suoraan PostNordin kanssa.


Toimitus tai pakettiautomaattiin
• Toimitus Postin toimipisteelle tai Postin pakettiautomaattiin
Toimitus 2-4 arkipäivää, pohjoinen Suomi 4-11 arkipäivää
• Toimitusmaksu €0/€4,90
Kun paketti on saapunut Postin toimipisteelle tai pakettiautomaattiin, lähetetään siitä saapumisilmoitus tekstiviestitse tilaajan puhelinnumeroon, sähköpostiin sekä OmaPosti sovellukseen. Toimituksia säilytetään 7 vuorokautta. Toimitus on ilmainen tilauksille joiden summa ylittää 99€, muutoin toimistumaksu on 4,90€

Noutamaton paketti
Suosittelemme, että noudat tilauksesi aina, sillä veloitamme 20 euron maksun, jos se palautuu meille noutamattomana. Maksu veloitetaan sillä edellytyksellä, että Stadium on noudattanut sovittua toimitusaikaa, säilytysaikaa ja ilmoituskäytäntöä (katso näiden ehtojen kohta 5). Varmista siksi, että tilauksen yhteydessä antamasi yhteystiedot ovat oikein. Maksu vähennetään tilauksen arvosta.

Jos Stadium ei täytä jotakin yllä mainituista kriteereistä, maksua ei peritä.