Collegepaita ja collegehousut superhinnoin.

Collegepaita ja collegehousut superhinnoin. Katso kaikki uutiset

Toimitus

Stadium Outlet AB toimittaa ainoastaan Suomen rajojen sisällä, ei kuitenkaan Ahvenanmaalle.
Saat sähköpostilla tiedon, kun paketti lähetetään varastoltamme. Sähköpostissa olevan linkin/lähetystunnuksen avulla voit seurata, milloin paketti on noudettavissa toimipaikasta tai toimitetaan kotiisi.PostNord Palvelupiste (MyPack Collect)

• Toimitus PostNordin toimipisteeseen
Toimitus 2-5 arkipäivää, pohjoinen Suomi 2-6 arkipäivää
Toimitusmaksu 4,90€. Yli 99€ tilauksissa toimitus ilmainen

Paketti toimitetaan Postnordin noutopisteeseen. Tilaajalle lähetetään tekstiviesti, kun paketti on noudettavissa Postnordin noutopisteestä. Lähetystä noudettaessa tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus ja tekstiviestilähetys. Toimitusmaksu Postnordin toimipisteeseen on 4,90€. Vähintään 49€ tilauksissa toimitus on ilmainen.

PostNord Pakettiautomaatti (MyPack Collect)

• Toimitus PostNordin toimipisteeseen
Toimitus 2-5 arkipäivää, pohjoinen Suomi 2-6 arkipäivää
• Toimitusmaksu 4,90€. Yli 99€ tilauksissa toimitus ilmainen

Pakettisi toimitetaan PostNordin pakettiautomaattiin. Saat tulevasta toimituksesta ilmoituksen sovelluksella, tekstiviestillä tai sähköpostitse, kun paketti on noudettavissa PostNordin pakettiautomaatista. Toimitusmaksu Postnordin toimipisteeseen on 4,90€. Vähintään 49€ tilauksissa toimitus on ilmainen.

PostNord Kotiinkuljetus (MyPack Home)

• Kotiinkuljetus arkisin klo 8-21
Toimitus 2-5 arkipäivää, pohjoinen Suomi 2-6 arkipäivää
• Toimitusmaksu 14,90€

Toimitus tilausvaiheessa annettuun osoitteeseen arkisin klo 8-21. Saat lähetysilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostitse päivää ennen toimitusta. Lähetysilmoituksessa olevan linkin kautta voit muuttaa toimitusaikaa tai antaa valtakirjan lähetyksesi toimittamisesta ilman allekirjoitusta. Toimitusmaksu on 14,90€. Mikäli et ole paikanpäällä tavaran toimitushetkellä ota yhteyttä PostNordin asiakaspalveluun sopiaksesi uudesta toimituksesta. Uuden toimituksen kustannuksista sovit suoraan PostNordin kanssa.

Budbee Kotiinkuljetus

• Kotiinkuljetus arkisin klo 17-22
Toimitus 2-5 arkipäivää, pohjoinen Suomi 4-10 arkipäivää
• Toimitusmaksu 4,90€.

Mikäli postiosoitteesi kuuluu Budbee toimitusalueeseen Budbee ilmestyy yhdeksi toimitusvaihtoehdoksi verkkokaupassamme. Ajot tapahtuvat arkisin klo 17-22. Saat Budbeeltä tekstiviestin toimituksesi tilasta, kun tilauksesi on saapunut heidän terminaaliin. Voit vaihtaa toimituspäivän tekstiviestinä vastaanottamasi linkin kautta klo 12 saakka annettuna toimituspäivänä. Saat toimituspäivänä ennen klo 14 tekstiviestin joka sisältää tunnin aikaväliennusteen toimituksen saapumiselle. Voit seurata toimituksen saapumista reaaliajassa saamasi linkin kautta. 7 minuuttia ennen toimitusta saat tekstiviestimuistutuksen, että toimitus on matkalla. Toimitusmaksu 4,90€. Lisätietoa palvelusta: www.budbee.com/fi/

Budbee Box - pakettiautomaatti

• Toimitus lähimpään pakettiautomaattiin
Toimitus 2-5 arkipäivää, pohjoinen Suomi 4-10 arkipäivää
• Toimitusmaksu 0€/4,90€

Budbee box- toimituksella saat pakettisi toimitettua lähelläsi olevaan pakettiautomaattin (ilmaiseksi, kun tilauksen arvo ylittää 99 €, muuten 4,90 €). Kun pakettisi on matkalla, voit seurata toimitusta Budbeen sovelluksen kautta tai tekstiviestitse. Paketin saa kätevästi noudettua koodilla, joka tulee myös tekstiviestitse. Jos paketti ylittää pakettiautomaatin sallitut mitat, kotiinkuljetusta tarjotaan Budbeen kautta edellyttäen, että toimitusosoite on Budbeen toimittamilla vyöhykkeillä (katso kohta yllä Budbeen kotiin toimituksesta). Lisätietoa palvelusta löydät seuraavasta linkistä: www.budbee.com/fi/.


Toimitus tai pakettiautomaattiin
• Toimitus Postin toimipisteelle tai Postin pakettiautomaattiin
Toimitus 2-5 arkipäivää, pohjoinen Suomi 4-10 arkipäivää
• Toimitusmaksu €0/€4,90
Kun paketti on saapunut Postin toimipisteelle tai pakettiautomaattiin, lähetetään siitä saapumisilmoitus tekstiviestitse tilaajan puhelinnumeroon, sähköpostiin sekä OmaPosti sovellukseen. Toimituksia säilytetään 7 vuorokautta. Toimitus on ilmainen tilauksille joiden summa ylittää 99€, muutoin toimistumaksu on 4,90€