Sivustolla stadiumoutlet.fi on useita erilaisia maksutapoja. Ainoastaan lahjakortilla ja Stadium -bonuksilla maksu voidaan yhdistää muihin maksutapoihin. Katso Stadium Partnerin ehdot klikkaamalla tästä.

Verkkopankkimaksu Trustlyn kautta
Trustly on nopea, helppo ja turvallinen maksutapa, jolla voit maksaa ostoksen suoraan omalta tililtä käyttäen Trustlyä. Trustlyn käyttöä varten sinun ei tarvitse erikseen rekisteröityä minnekään, vaan pärjäät omilla pankkitunnuksillasi, olipa pankkisi sitten Nordea, Aktia, Säästöpankki, Handelsbanken, OP, POP-Pankki, Ålandsbanken, S-Pankki, Tapiola, Danske Bank tai mikä tahansa muu, kuluttajille suunnattu tavanomainen suomalainen pankki. Veloitus näkyy heti käytetyn pankin tilillä. Maksun hyväksyttyäasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiin.

Luottokorttimaksu
Hyväksyttävät luottokortit ovat VISA-, Maestro-, American Express- ja Mastercard-kortit. Korttimaksuissa annetaan kortin numero, kortin voimassaoloaika ja CVC-koodi. Stadiumoutlet.fi käyttää VISAn ja Mastercardin kehittämää 3D-Secure turvastandardia. Maksu suoritetaan Adyen kautta, joka on PCI DSS sertifioitu ja täten täyttää kaikki pankki- ja luottokorttitapahtumia koskevat turvallisuusvaatimukset. Kaikki tiedot salataan 256 bitin SSL -salauksella, mikä estää asiaankuulumattomien pääsyn korttitietoihin. Stadium ei tallenna korttinumeroa suoritetun tapahtuman jälkeen. Lisätietoa sivuston stadiumoutlet.fi turvallisuudesta löydät ostoehtojen kohdasta 15. Tilauksen kokonaissumma varataan välittömästi asiakkaan tililtä, mutta veloitetaan vasta tilauksen toimituksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään seitsemän päivää myöhemmin.

Stadium-bonus
Sinulla on mahdollisuus maksaa myös jäsenyydellesi kertyneillä bonuksilla. Käytetty bonus vähennetään jäsenyydeltä, kun tilaus on vahvistettu ja läpiviety. Näet käytettävissä olevan bonuksen Omilta sivuiltasi tai kassavaiheessa 2 ollessasi sisäänkirjautuneena.

Stadium Lasku - osta nyt, maksa 14 päivän kuluttua

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Lasku lähetetään sähköpostilla, kun tilaus lähetetään varastoltamme. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Walley kanssa. Katso osoitteesta (my.walley.fi) miten allekirjoitus tehdään. Lasku erääntyy 14 päivän kuluttua. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 3,50 euroa.

Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 17 % (muuttuva). Todellinen korko 12 kuukauden ajalta 1 000 euron ostokselle on 24,0 % (sisältää luottokoron 17 % (muuttuva) ja 3,50 euron laskutusmaksun). Maksettavaa yhteensä 1 120 euroa (kuukausierä 87-99 euroa).

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot Walley Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Ehdot koskien henkilötietojen käyttöä

Stadium Lasku - osta nyt, maksa 2 kuukauden kuluttua

Tarjoamme uudistetun tavan maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Walleyn kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit valita, haluatko maksaa koko ostoksen kerralla vai erissä. Lasku erääntyy tilauspäivästä riippuen korkeintaan 90 päivän kuluessa tilauksestasi, kun tilauksen ajankohdan, sekä sitä seuraava kalenterikuukausi on maksuvapaa. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Walleyn kanssa osoitteessa my.walley.fi. Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 17 % (muuttuva). Todellinen korko 12 kuukauden ajalta 1 000 euron ostokselle on 24,0 % (sisältää luottokoron 17 % (muuttuva) ja 3,50 euron kuukausittaisen laskutusmaksun, sekä 5,90 euron kampanjamaksun ensimmäisellä laskulla). Maksettavaa yhteensä 1 120 euroa (kuukausierä 87-99 euroa). Koron ollessa muuttuva, on tämä esimerkki suuntaa antava.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Lisätietoja Stadium Laskusta: Walley, puh. 09 3158 9981, stadium@walley.fi

Löydät Stadium Tilin täydelliset ehdot seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Ehdot koskien henkilötietojen käyttöä


Stadium Tili
Tarjoamme mahdollisuuden osamaksulla maksamiseen Stadium Tilin kautta yhteistyössä Walley Bank AB:n kanssa. Kun valitset tämän maksutavan, saat tilaamasi tuotteet kotiisi ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Kaikki Stadium Tiliä käyttäen edellisen kuukauden aikana tehdyt ostot kootaan yhteen tililaskuun ja veloitaan seuraavassa kuussa. Maksu voidaan jakaa 36 kuukauteen. Ensimmäiseen tililaskuun ei lisätä laskutuslisää tai korkokuluja. Maksaaksesi Stadium Tilillä sinun tulee hakea Stadium Tiliä Stadium-myymälässä ja allekirjoittaa luottosopimus Walley Bankin kanssa. Tarkistamme Stadium Tiliä haettaessa hakijan luottokelpoisuuden, mikä joissakin tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.Sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Sinun tulee maksaa vähintään kuukauden vähimmäissumma, joka ilmenee tililaskusta. Osamaksun korko on 17% vuodessa (muuttuva) ja tilinhoitomaksu on 3,50€ kuukaudessa. Osamaksun summa on aina 1/36 kokonaissummasta sekä korko ja tilinhoitomaksu, kuitenkin vähintään 5€. Mikäli haluat maksaa kaiken pois, voit aina maksaa tililaskulla ilmoitetun kokonaissaldon. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Löydät Stadium Tilin täydelliset ehdot seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Ehdot koskien henkilötietojen käyttöä

Lahjakortti
Lahjakorttimaksu sivustolla stadiumoutlet.fi tapahtuu koodien avulla. Stadium Oy:n asettamaa lahjakorttia voidaan käyttää maksamiseen sivustolla stadium.fi. Lahjakortin kääntöpuolella tulee olla koodi raaputusruudun alla. Lahjakorttimaksua voidaan myös käyttää tilauksen osamaksuna ja yhdistää muihin maksuvaihtoehtoihin. Voit käyttää enintään kolmea lahjakorttia yhtä tilausta kohden.