Jäsenehdot

(26.04.2023)

1. Johdanto

1.1 Stadium Member on kaikkien Stadium Groupiin kuuluvien suomalaisten konseptien (Stadium ja Stadium Outlet) (”Konseptit”) kanta-asiakasohjelma. Stadium Member -jäsenenä voit saada etuja, kerätä pisteitä ja saada bonusta ostojesi perusteella.

1.2 Stadium Member on kehitetty uskollisimpien asiakkaidemme avuksi ja palkitsemiseksi. Esimerkiksi kaikki ostoksesi kerryttävät pisteitä, ja analysoimalla ostojasi pystymme antamaan räätälöityjä tarjouksia sinua kiinnostavista tuotteista ja eduista. Stadium Member on apunasi esimerkiksi siten, että säästämme kuittisi 36 kuukautta mahdollista reklamaatiota tai vakuutusasiaa varten.

1.3 Nämä jäsenehdot ovat voimassa yksityishenkilön ja Stadium Aktiebolagin, Y-tunnus 556187-3299, Norra promenaden 63, 601 60 Norrköping, välillä. Rekisteröitymällä Stadium Member -jäseneksi hyväksyt nämä jäsenehdot, jotka koskevat kaikkia Konsepteja.

1.4 Näitä jäsenehtoja voidaan päivittää. Löydät uusimmat jäsenehdot tästä (stadium.fi/termsandconditions/membership-terms). Jos jäsenehtoihin tehdään isoja muutoksia, lähetämme päivitetyt ehdot rekisteröityyn sähköpostiisi. Jos et hyväksy muutoksia, sinulla on oikeus lopettaa Stadium Member -jäsenyytesi.

2. Jäsenyys



2.1 Stadium Member -jäsenyyttä anovan henkilön tulee olla vähintään 18-vuotias ja rekisteröidä sähköposti.

2.2 Stadium Tili -luotto-ominaisuuden hakemukseen sovelletaan erillisiä ehtoja. Stadium Tili -ehdot löydät tästä.

2.3 Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toisen henkilön nimiin. Ainoastaan yksityishenkilöt voivat anoa Stadium Member -jäsenyyttä.

2.4 Stadium Member on maksuton ja kortiton jäsenyys. Voit hyödyntää jäsenedut ja rekisteröidä ostot tunnistautumalla jäseneksi voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella tai jäsennumerolla kassalla. Tehdessäsi ostoksia verkkokaupoissamme tunnistaudut valitsemallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.


2.5 Koska jäsenyys on henkilökohtainen, sinua voidaan myös pyytää tunnistautumaan kassalla voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella.

2.6 Stadium pidättää oikeuden kieltää Stadium Member -jäsenyyden henkilöltä, jonka jäsenyys on aiemmin lopetettu tai estetty kohdan 9.3 mukaisesti.

3. Pisteet


3.1 Jäsenenä voit kerätä Stadium Member -pisteitä rekisteröidessäsi jäsentilillesi ostosi Stadium Groupiin kuuluvista suomalaisista myymälöistä tai verkkokaupoista ja osallistuessasi valikoituihin pisteitä kerryttäviin aktiviteetteihin, joita Stadium Member tai valikoidut yhteistyökumppanimme järjestävät.

3.1.1 Osto tuotteesta joka lähetetään yhteistyökumppanin varastolta ei kerrytä bonuspisteitä.


3.2 Rekisteröidyt ostot Stadium Groupin suomalaisissa myymälöissä ja verkkokaupoissa kerryttävät bonuspisteitä siten, että 1 € = 1 piste (poikkeuksena Stadium Outlet ja Stadiumoutlet.fi, joissa 1 € = 0,5 pistettä).

* Verkkokauppaostosten kohdalla voi esiintyä viivettä, sillä pisteet kirjataan tilillesi vasta kun tuote lähtee varastolta.

3.3 Normaalihintaisten ja alennettujen tuotteiden ostojen välillä ei ole eroa. Sen sijaan bonuksen lunastus tai lahjakorttien, pääsylippujen ja lähtömaksujen ostot eivät kerrytä pisteitä. Seuratuotteiden ostot kerryttävät pisteitä kullekin seuralle, mutta ei yksittäiselle jäsenelle.

3.4 Ostoista ei rekisteröidä pisteitä jälkikäteen. Muista siis aina rekisteröidä jäsenyytesi, kun teet ostoksia Konsepteissamme.

3.5 Pisteet lasketaan kalenterivuosittain (1.1.–31.12.). Pistesaldo nollataan jokaisen vuoden alussa.

3.6 Stadiumin yhteistyökumppaneiden toimittamien tuotteiden ostot eivät kerrytä bonusta.

3.7 Stadium Team Sales -valikoimasta tehdyt ostot eivät kerrytä bonusta.

4. Vuosibonus

4.1 Vuosibonus maksetaan seuraavana vuonna jäsenille, jotka ovat vuoden aikana keränneet vähintään 1 000 pistettä. Vuosibonus maksetaan talletuksena jäsentilillesi. Katso alla oleva vuosibonustaulukko:

Pisteet Vuosibonus
1 000 50€
1 500 100€
2 000 150€
3 000 10%*

*Kun olet kerännyt vähintään 3 000 pistettä, vuosibonuksesi on 10% vuoden aikana kerryttämästäsi pistesaldosta.

4.2 Vuosibonuksen maksamisesta ilmoitetaan sähköpostilla talletuksen yhteydessä. Vuosibonus on käytettävissä 31.8. asti vuonna, jolloin talletus tehdään.

4.3 Vuosibonuksella voi lunastaa tuotteita kaikissa Konsepteissa (Ei lahjakortti). Vuosibonuksen lunastuksen yhteydessä tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Lunastaessasi bonuksen verkkokaupoissamme tunnistaudut valitsemallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla tai verkkopankkitunnuksilla.

4.4 Jotta voisimme tarjota sinulle bonuksen, meidän pitää käsitellä henkilötietojasi varmistaaksemme, että saat sinulle kuuluvat pisteet ja bonuksen. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme kohdasta Sinun bonuksesi.

5. Jäsentaso

5.1 Stadium Member sisältää neljä jäsentasoa, joista yhteen kuulut jäsenenä. Mitä enemmän pisteitä vuoden aikana keräät, sitä korkeammalla jäsentasolla olet ja sitä enemmän saat ainutlaatuisia tarjouksia. Lisätietoa jäsentasoista ja niiden eduista löydät tästä. Katso alla oleva jäsentasotaulukko:

Pisteet Jäsentaso
0 - 299 1
300 - 999 2
1 000 - 1 499 3
1 500 - 4


5.2 Jäsentaso muodostaa perustan tarjouksille ja eduille, joita Stadium Member tarjoaa jäsenelle.

5.3 Kalenterivuoden aikana keräämäsi pisteet määrittävät, miltä jäsentasolta aloitat seuraavana kalenterivuonna. Jäsentasosi päivittyy automaattisesti ja jatkuvasti vuoden aikana, kun olet saavuttanut korkeamman jäsentason pistemäärän.

5.4 Jotta voisimme tarjota sinulle ainutlaatuisia yksilöllisiä etuja ja tarjouksia, meidän pitää käsitellä henkilötietojasi varmistaaksemme, että saat sinulle kuuluvat pisteet ja jäsentason. Lue lisää henkilötietojesi käsittelystä yksilöllisten tarjouksien antamiseksi kohdasta 7.

5.5 Jäsenenä löydät ajankohtaiset tiedot jäsentasostasi ja eduistasi Omilta sivuiltasi.

6. Omat sivut

6.1 Liittyessäsi Stadium Member -jäseneksi voit luoda käyttäjätilin verkkosivuillamme (stadium.fi tai stadiumoutlet.fi). Sisäänkirjautumistietosi ovat samat molemmilla verkkosivustoilla. Jos luot käyttäjätilin, voit käyttää palveluitamme entistä sujuvammin. Esimerkkejä Omien sivujen sisällöstä:

• Näet henkilötietosi ja voit muuttaa niitä
• Näet kuittisi
• Näet ajankohtaisen bonuksesi
• Näet henkilökohtaiset tarjouksesi
• Valitset viestintätavat, joilla haluat ottaa vastaan viestejä ja tarjouksia
• Valitset, mistä Stadium Groupin konsepteista haluat saada viestejä
• Voit valita urheiluseuran, jota Stadium tukee ostojesi perusteella (Stadium lahjoittaa 3% kaikista ostoistasi, ei vaikuta henkilökohtaiseen bonukseen)
• Henkilökohtaista tietoa Stadium Tili -tilinhaltijalle

6.2 Jotta voisit luoda käyttäjätilin ja saada sen mukanaan tuomia etuja, meidän pitää käsitellä henkilötietojasi. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme kohdasta Omat sivut.

7. Jäsenedut

7.1 Ainutlaatuiset tarjoukset ja alennukset

7.1.1 Haluamme, että tunnet jäsenenämme olevasi meille ainutlaatuinen. Siksi teemme aina parhaamme antaaksemme sinulle tarjouksia ja alennuksia, joista uskomme sinun pitävän. Jotta voisimme antaa sinulle ainutlaatuisia tarjouksia ja alennuksia, meidän pitää käsitellä seuraavia henkilötietojasi: nimi, yhteystiedot (sähköposti ja matkapuhelinnumero), ostohistoria, ilmoittamasi kiinnostuksen kohteet, urheiluseura ja klikkaushistoria (esim. tuotteet, joita olet klikannut, artikkelit, joita olet lukenut verkkosivuillamme, tai mahdollinen reagointisi Stadium-mainoksiin sosiaalisessa mediassa). Näiden tietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voisimme parantaa Stadium Member -jäsenenä saamiasi alennuksia ja antaa sinulle yksilöllisiä tarjouksia.

7.1.2 Tietojesi perusteella teemme analyysejä, joiden perusteella sinut voidaan lajitella tiettyyn asiakasryhmään (nk. asiakassegmenttiin) tai voit saada ainutlaatuisen jäsenprofiilin. Jäsentasosi ja analyysien tulokset muodostavat perustan yksilöllisille tarjouksillesi ja eduillesi. Voit esimerkiksi saada erikoistarjouksia valitsemassasi myymälässä tuotteista, joista uskomme sinun pitävän. Eri jäsenet voivat siksi saada erilaisia tarjouksia ja alennuksia.

7.2 Sähköinen viestintä

7.2.1 Jäsenenä saat uutiskirjeemme sähköisesti. Sähköinen viestintä voi olla sähköposteja, tekstiviestejä, tai kohdistettuja mainoksia sosiaalisessa mediassa. Jotta voisimme tarjota sähköisiä viestejä, meidän pitää käsitellä seuraavia henkilötietojasi: matkapuhelinnumero, sähköposti ja ostohistoria. Tietojasi tarvitaan, jotta voimme viestiä kanssasi ja antaa sinulle yksilöllisiä tarjouksia ja etuja. Lue lisää yksilöllisistä tarjouksista kohdasta 7.

7.3 Sähköiset kuitit

7.3.1 Tallennamme avuksesi kuittisi sähköisesti. Näin kuitit ovat tallessa ja helposti löydettävissä, jos haluat tehdä reklamaation tai seurata omia ostojasi. Jotta voisimme tarjota sähköiset kuitit, meidän pitää käsitellä seuraavia henkilötietojasi: matkapuhelinnumero, sähköposti ja ostotiedot. Tietojasi tarvitaan, jotta voimme välittää sähköiset kuitit sinulle.

7.4 Tue seuraasi

7.4.1 Stadium Member -jäsenenä voit valita enintään neljä eri seuraa, joita haluat Stadiumin tukevan. Valitessasi seuran Stadium lahjoittaa 3% lisäbonuksen seuralle ilman, että se vaikuttaa omaan vuosibonukseesi. Jos valitset useampia seuroja, kolme prosenttia jaetaan tasaisesti valintojesi kesken. Jäsenenä voit myös lahjoittaa koko vuosibonuksesi seuralle. Jotta voisimme tarjota Tue seuraasi -ominaisuuden, meidän pitää käsitellä seuraavia henkilötietojasi: nimi, matkapuhelinnumero, sähköposti ja ostotiedot. Tietojasi tarvitaan, jotta voimme lahjoittaa lisäbonuksen seuroille, joita jäsenenä haluat tukea.

7.5 Henkilökohtainen palvelu

7.5.1 Haluamme, että sinulla jäsenenä on kaikki edellytykset elää aktiivista elämää. Siksi tarjoamme henkilökohtaista palvelua jäsenille, jotka ovat saavuttaneet tietyt jäsentasot. Esimerkkejä jäsenille tarjottavasta henkilökohtaisesta palvelusta ovat VIP-teltta ja jäsenpäivät valituissa tapahtumissa ja neuvonta oppaiden ja uutuusartikkeleiden muodossa. Jotta voisimme tarjota sinulle näitä mahdollisuuksia, meidän pitää käsitellä seuraavia henkilötietojasi: nimi, osoite, yhteystiedot, kiinnostuksen kohteet ja ostotiedot. Tietojasi tarvitaan, jotta voimme tarjota sinulle omiin kiinnostuksen kohteisiisi ja tarpeisiisi räätälöidyn henkilökohtaisen elämyksen.

8 Viestintämme

8.1 Jotta voisit hyödyntää etusi ja saada tietoa jäsenyydestäsi ja muista kiinnostavista tapahtumistamme, saat meiltä viestejä eri kanavissa, joita ovat esimerkiksi sähköposti, tekstiviesti, postilähetykset, sosiaalinen media, tai muut vastaavat kanavat. Omilla sivuillasi voit valita, missä kanavissa haluat vastaanottaa viestejämme. Tässä tarkoituksessa meidän pitää käsitellä henkilötietojasi. Se, mitä henkilötietoja käsittelemme, riippuu viestintään valitsemastasi kanavasta.

9. Sopimusaika ja jäsenyyden päättäminen

9.1 Nämä ehdot astuvat voimaan rekisteröityessäsi jäseneksi ja ovat voimassa toistaiseksi.

9.2 Voit milloin tahansa lopettaa Stadium Member -jäsenyytesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos lopetat jäsenyytesi tai Stadium irtisanoo jäsenyytesi kohdan 9.3 mukaisesti, menetät ansaitsemasi pisteet ja mahdollisen bonuksen sekä jäsenyyteen liittyvät palvelut.

9.3 Stadium pidättää oikeuden yksipuoliseen jäsenyyden lopettamiseen tai estämiseen ilmoittamatta siitä etukäteen väärinkäytön (mukaan lukien epäillyn väärinkäytön), yli 36 kuukautta kestäneen toimettomuuden, näiden jäsenehtojen rikkomisen, petosten tai vastaavien tapahtumien tai toiminnan seurauksena.

10. Vastuunrajoitus

10.1 Stadium ei vastaa tappioista tai vahingoista, jotka johtuvat teknisistä virheistä, pois käytöstä olevista toiminnoista tai muista vastaavista virheistä, jotka liittyvät Stadium Member -jäsenyyteesi. Tämä ei koske vastuuta, jota ei voi sulkea pois pakottavan lainsäädännön mukaan.

11. Tietosuoja

11.1 Henkilötietojen käsittely

11.1.1 Jotta voisimme täyttää näiden jäsenehtojen mukaiset velvoitteemme, meidän pitää käsitellä henkilötietojasi. Tapa, jolla käsittelemme henkilötietojasi, käy ilmi näistä jäsenehdoista. Olemme myös laatineet yksityiskohtaista tietoa henkilötietojen käsittelystä. Löydät tiedot tietosuojakäytännöstämme.

11.1.2 Tietosuojakäytännöistämme voit lukea lisää mm. tarkoituksista, joihin käytämme henkilötietojasi, laillisesta perustasta, johon käsittely nojautuu, mitkä yritykset voivat nähdä henkilötietosi, kuinka pitkäksi aikaa tallennamme henkilötietosi ja kattavat tiedot oikeuksistasi.

11.2 Oikeutesi

11.2.1 Käsittelemme henkilötietojasi vain, jos se on välttämätöntä velvoitteidemme täyttämiseksi sinua kohtaan jäsenenä. Meille on aina tärkeää kunnioittaa yksityisyyttäsi. Siksi haluamme muistuttaa sinua joistakin oikeuksistasi.

• Voit milloin tahansa kieltää suoramarkkinointimme
• Voit milloin tahansa lopettaa Stadium Member -jäsenyytesi.

11.2.2 Jos haluat lopettaa jäsenyytesi, poistamme jäsenyyteesi liittyvät henkilötiedot. Vaikka poistut kanta-asiakasohjelmastamme, voimme jatkaa joidenkin henkilötietojesi käsittelyä, kun se on lakisääteistä (esim. kirjanpitolain mukaiset transaktiotiedot) tai kun meillä on siihen pakottava oikeutettu syy (esim. käsitellessämme anonyymiä dataa liiketoiminnan kehityksen tarkoituksessa).

12. Yhteydenotto

12.1 Onko sinulla kysyttävää Stadium Memberistä? Voit ottaa yhteyttä Stadiumin asiakaspalveluun numeroon 0753 252 200 tai yhteydenottolomakkeella, jonka löydät osoitteesta stadium.fi/ota-meihin-yhteytta.