Löytöjä Stadium Outletista - Aina matalat hinnat Löytöjä Stadium Outletista - Aina matalat hinnat

Huippuetuja Stadium memberillä

Stadium Member -jäsenenä saat useita etuja, joita tarjoamme vain jäsenillemme. Saat esimerkiksi seuraavia etuja:

  • Bonusta ostoistasi
  • Uudet jäsenhinnat joka kuukausi
  • Eksklusiivisia tarjouksia vuosittaisilla VIP-päivillä
  • Mahdollisuus tukea urheiluseuraa ostoistasi kertyvällä ekstrabonuksella
  • Alennuksia ja bonus-pohjaisia hintoja tapahtumiin ja kilpailuihin

Jäseneksi liittyminen on ilmaista ja yksinkertaista – siinä menee vain muutama minuutti ja voit tehdä sen suoraan netissä. Voit myös liittyä Stadium-myymälässä (ei koske Stadium Outletia).


Omat sivut

Kirjautumalla sisään Omille sivuille näet tietoa jäsenyydestäsi, kuten ostohistorian, ansaitut bonuspisteet ja saavutetun bonustason. Lisäksi voit päivittää henkilökohtaiset yhteystietosi ja valita mitä joukkuetta haluat tukea ostoistasi kertyvällä ekstrabonuksella.

Kirjaudu sisään Rekisteröityminen


Bonus

Kaikki ostosi Stadiumilla ja Stadium Outletissa kerryttävät bonusta. Saat yhden pisteen jokaisesta maksestusta eurosta Stadium-myymälöissä ja sivustolla stadium.fi, sekä 0,5 pistettä euroa kohden Stadium Outlet -myymälöissä ja sivustolla stadiumoutlet.fi.

Bonustasot, bonuksen maksu ja vuosibonus

Joka kerta kun keräät 250 pistettä kalenterivuoden aikana (1.1.-31.12.) maksamme tilillesi 5€ bonusta. Joka kuukauden lopussa pisteesi lasketaan yhteen, ja mikäli pisteesi ylittävät bonustason, maksetaan sinulle bonusta ylittämäsi tason mukaan seuraavan kuukauden kolmantena torstaina. Jokaisen vuoden lopussa pisteesi nollataan, mutta ansaitsemasi bonus on voimassa aina kuusi kuukautta bonuksen maksusta, jonka voit tarkastaa Omilta Sivuilta. Jos keräät yli 1000 pistettä kalenterivuoden aikana, saat lisäksi vuosibonusta, joka maksetaan aina seuraavan vuoden tammikuussa.


PISTEET BONUS €
VUOSIBONUS €
KOKONAISBONUS €
250 5 - 5
500 10 - 10
750 15 - 15
1000 20 50 70
1500 30 100 130
2000 40 150 190
2500 50 200 250

Stadium Member -ehdot


Rinnakkaisjäsenyys

Jopa kuusi saman talouden jäsentä voi yhdistää jäsenyytensä, ja sen avulla saavuttaa korkeamman bonustason yhdessä. Sekä kuukausibonus että vuosibonus kerääntyy yhteen ja ansaitun bonuksen voi käyttää kuka tahansa saman talouden jäsen. Yhdistääksesi saman talouden jäseniä, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai kysy Stadium-myymälän henkilökunnalta (ei koske Stadium Outlet -myymälöitä).


Tue Seuraasi

Voit tukea jopa neljää urheilujoukkuetta Stadium Member -bonussysteemin kautta. Riippuen henkilökohtaisesta bonuksestasi – jonka saat aina kokonaan itsellesi – Stadium antaa kolmen prosentin ekstrabonuksen, joka maksetaan tukemallesi seuralle tai seuroille. Mikäli olet valinnut useamman kuin yhden joukkueen, jaetaan kolme prosenttia tasaisesti kaikkien tukemiesi joukkueiden kesken. Jotta joukkuetta voi tukea, sen pitää olla seuramyyntimme Stadium Team Salesin seura. Valitaksesi joukkueen kirjaudu Omille Sivuillesi ja valitse välilehti ”Tue seuraasi”. Tuettavan seuran voit etsiä ja lisätä kohdasta ”Etsi seura”.